fietslabyrinth 1.png

Bewegen en beleven met de Fietslabyrinth

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Een ontspannen fietstocht door uw woonplaats, op fietssafari tussen de wilde dieren, herinneringen ophalen in uw geboortedorp, of een stedentrip naar Rome, New York of Parijs: met Fietslabyrint ligt de wereld aan uw voeten!

Vanaf deze week hebben we in Riederborgh een eigen Fietslabyrinth!
Dit is mogelijk gemaakt door Stichting Aelwijn Florisz.

Een Fietslabyrinth is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een Active Bike. Met de Active Bike fiets je vanuit je rolstoel of gewone stoel. De trapweerstand is eenvoudig instelbaar met een draaiknop. Met zijn echte fietsstuur en zijn fietsbel is de Active Bike herkenbaar als een echte fiets waar bewoners en cliënten gemakkelijk achter gaan zitten. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil. Meer dan 310 fietsroutes in binnen- en buitenland zorgen voor grenzeloos fietsplezier!

Waarom een Fietslabyrinth?

De fietsroutes op het scherm zorgen voor herkenning, afleiding en gespreksstof, waardoor mensen langer fietsen en op een ontspannen manier hun conditie verbeteren. Fietslabyrint vergroot het plezier in bewegen en draagt bij aan het welzijn.