DSC_6661.JPG

Wandel4daagse

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Van maandag 1 juli t/m donderdag 4 juli hebben we een wandelvierdaagse georganiseerd samen met de Reyerheem. De starttijd is om 14:00 uur bij de ingang van Riederborgh.

 

Tijdens de vierdaagse wordt er 4 dagen achter elkaar een route gelopen van 4 kilometer in de directe omgeving. Tussendoor houden we een pauze. Wij zorgen voor drinken, lekkernijen en gezelligheid tijdens de route. De route is geheel rolstoel vriendelijk. Er zijn een EHBO’er en een verkeersregelaar aanwezig op de gehele route. Tijdens de laatste dag, op donderdag 4 juli, wordt de medaille uitreiking gedaan op het Koningsplein. Indien u minimaal 3 van de 4 keer heeft meegewandeld, krijgt u een mooie medaille op de laatste dag.

 

Bewoners, familieleden, vrijwilligers, wijkbewoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom! Voor bewoners en begeleiders is deelnemen gratis. Voor wijkbewoners en andere belangstellenden bedraagt het inschrijfgeld € 5,00. Heeft u begeleiding nodig? Dan is het fijn als u zelf in uw eigen omgeving rondvraagt wie er met u mee kan. En wellicht nog gezelliger voor u ook.  

 

U kunt zich aanmelden door een aanmeldstrook in te vullen bij de receptie. Ook is het mogelijk om te bellen of te mailen naar Shannon Vernaeve en Marjolein van Ham via 0180-452500 of welzijn@riederborgh.nl

 

Klik hier voor de flyer.

 

We hopen dat u mee gaat!