file-8.jpeg

Geslaagde wandel4daagse

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Van maandag 1 juli t/m donderdag 4 juli heeft de jaarlijkse wandel4daagse in samenwerking met de Reyerheem en Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) plaatsgevonden. Vier dagen achter elkaar is er een route van vier kilometer gewandeld in de omgeving. Er was een EHBO'er en een verkeersregelaar aanwezig. Op de pauzeplek, halverwege de route, kwamen Riederborgh en Reyerheem samen. Bewoners, familieleden, vrijwilligers en wijkbewoners hebben genoten van het wandelen met elkaar. De gehele week hebben we mooi weer gehad.

Maandag 1 juli werden we gastvrij ontvangen door Boon's Supermarkt op Plein Oost om te pauzeren. Zij hebben ons sap, water, fruit, groente en koeken gesponsord. 

Dinsdag 2 juli mochten we pauzeren op de Kinderboerderij Oosterpark. De Albert Heijn Ridderhof heeft ons pakjes sap en koeken gesponsord. We hebben genoten van de dieren. De kippen waren wel erg nieuwsgierig en kwamen heel dichtbij. De pauw leek het wat druk te vinden en liet continue zijn veren zien, prachtig!

Woensdag 3 juli heeft de Oudheidkamer Ridderkerk ons ontvangen in hun prachtige tuin. We kregen koffie/thee en een verse krentenbol van Bakker Van der Waal.  De TucTuc ijskar stond klaar om ons van een ijsje te voorzien.

Donderdag 4 juli heeft de medaille uitreiking plaatsgevonden op het Koningsplein. Grandcafé Burgerzaken heeft zorg gedragen voor drinken en heerlijke bitterballen. The Revivals hebben voor ons opgetreden met muziek uit de jaren 60. Wethouder Henk van Ons heeft de eerste medailles uitgereikt. Van Bloemisterij Van der Waal kregen alle deelnemers een mooie roos. Als kers op de taart mochten alle deelnemers ook nog een ijsje halen bij Nikkie.

We willen alle winkeliers bedanken voor hun gastvrije ontvangst en voor het sponsoren van lekkernijen. Daarnaast willen we Het Wijk Idee Team West, Centrum en Drievliet, Fonobori, Gouden Dagen en Stichting Help eens een handje bedanken voor hun bijdrage om dit mogelijk te maken. We kijken met elkaar terug op een geslaagde wandel4daagse!