Koffiedrinken Gasterij.png

Services & ontmoeting: voor ieder wat wils

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Bij Riederborgh ondersteunen wij de cliënten daar waar nodig. Zo kunt u gebruikmaken van onze culinaire dienstverlening of één van onze handige services. Maar wij heten u ook van harte welkom in onze eigen Gasterij de Ontmoeting waar u kunt genieten van een kop koffie, een heerlijke maaltijd of mee kunt doen met een van de diverse activiteiten.

 

Eten en drinken

 

De culinaire dienstverlening van Riederborgh is gebaseerd op gezonde producten. Daarnaast worden alle gerecht bereid van dagverse, regionale producten in de keuken van Riederborgh. Geniet van onze heerlijke maaltijden in onze eigen Gasterij de Ontmoeting. Het is echter ook mogelijk om via onze eigen service dagverse maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen. 

 

Activiteiten

 

Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd door Riederborgh. Maak bijvoorbeeld een gezellig praatje tijdens de ontmoetingsochtend of doe mee met de beweegclub, quizen, bloemschikken of de bingo. Iedere maand wordt er een nieuwe activiteitenprogramma uitgebracht. 

 

Riederborgh service

 

Riederborgh ondersteunt u waar nodig in uw behoefte uw woon- en leefomstandigheden te verbeteren. Zo kunt u zo lang mogelijk uw zelfstandigheid behouden. Met Riederborgh service bieden wij u een uitgebreid en betrouwbaar servicepakket. Denk hierbij aan handige diensten aan huis, cursussen en diverse voordelen voor onze cliënten.