eten-drinken.jpg

Eten & drinken: eerlijk, ambachtelijk en met aandacht

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Bij Riederborgh bent u ook aan het juiste adres voor een goede maaltijd. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze eigen Gasterij de Ontmoeting, waar dagelijks verse maaltijden worden aangeboden, maar waar u ook kunt genieten van een goede kop koffie. Het is echter ook mogelijk om onze maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen. Zo kan iedereen genieten van onze overheerlijke gerechten. 

 

Gezonde producten

 

De culinaire dienstverlening van Riederborgh is gebaseerd op gezonde producten. Onze medewerkers stellen alle gerechten samen van dagverse producten. Onze ingrediënten kopen we regionaal in en onze koks gebruiken deze in onze eigen keuken om overheerlijke gerechten en schotels samen te stellen. 

 

Tafeltje dekje

 

Ook tafeltje dekje behoort tot de mogelijkheden bij Riederborgh. Zo kunt u elke dag genieten van een verse warme maaltijd. U kunt kiezen uit verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten. De maaltijden worden door onze koks bereid in onze eigen keuken. 

 

Afhalen of thuisbezorgen

 

Bij Riederborgh is het ook mogelijk om via onze eigen service dagverse maaltijden af te halen of thuis te laten bezorgen.  Vrijwilligers brengen de producten die u heeft besteld dagelijks en koelvers bij u thuis.

 

Voor meer informatie, bel 0180-452550 of mail naar maaltijdservice@riederborgh.nl