Gezamelijk ijs eten in de Gasterij.png

Gasterij de Ontmoeting

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Riederborgh heet u van harte welkom in de eigen Gasterij de Ontmoeting. Hier kunt u dagelijks genieten van een van de aangeboden verse maaltijden of gewoon verse kop koffie met een ambachtelijk stuk taart. 

 

Huiskamer voor de buurt

 

Gasterij de Ontmoeting is een huiskamer voor de buurt. Hier is, in een ongedwongen sfeer, volop ruimte voor een ontmoeting en een gesprek. Proef de sfeer, maar vooral het eten! Iedereen is van harte welkom in Gasterij de Ontmoeting. Ontmoeten en genieten in een gastvrije ambiance staan hierbij centraal. 

 

Activiteiten

 

Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd door Riederborgh. Zo kunt u langskomen voor een lekkere kop koffie tijdens de koffieochtend, maar heten wij u ook van harte welkom voor een middagje klaverjassen, bingoën of sporten. Wij stellen voor ieder kwartaal een activiteitenprogramma op. 

 

Openingstijden

 

Kom langs! Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur. Op woensdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Na reservering zijn we ook ‘s avonds en op zaterdag geopend. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken 0180 45 25 00 of een mail sturen naar gasterij@riederborgh.nl

 

Adresgegevens

 

Gasterij de Ontmoeting

Boksdoornstraat 80

2982 BD Ridderkerk