activiteiten-bg.png

De persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

De afspraken die ik met de artsen en het verplegend personeel maak worden keurig nagekomen

 

Ik ken alle medewerkers inmiddels persoonlijk en zij behandelen mij heel plezierig. Ik merk dat zij oprecht altijd heel blij zijn als zij mij zien. De informatievoorziening verloopt voor een deel via de mail, maar de meeste informatie krijg ik mondeling. Alle vragen die ik stel worden direct gerapporteerd in de administratiesystemen en de antwoorden worden keurig aan mij terug gerapporteerd.

 

Zo krijg ik bijvoorbeeld regelmatig te horen wat het exacte gewicht van mijn moeder is. Alle informatie die ik krijg is wat mij betreft dan ook duidelijk en afdoende. De afspraken die ik met de artsen en het verplegend personeel maak worden keurig nagekomen.

 

Ik zie hoeveel aandacht het personeel voor mijn moeder heeft en hoe zorgzaam de medewerkers met haar omgaan en ik ben dan ook heel blij dat zij hier zit. Zo heeft mijn moeder onlangs een groot persoonlijk verlies geleden en het personeel gaat hier op een hartverwarmende wijze mee om door haar te troosten waar dit maar kan. Als dochter vind ik dit heel fijn.