activiteiten-bg.png

Werken bij Riederborgh

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Op zoek naar een leuke baan in de zorg? Wij hebben plek voor jouw talent.

 

Werken bij Riederborgh betekent dat je deel uitmaakt van een prachtige organisatie die zich onderscheid door haar unieke zorgvisie, de kwaliteit van de zorgverlening en de menselijke maat. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet vind jij wel dé baan die bij jou past!

 

Vrijwilligerswerk

Bij Riederborgh doen wij graag een beroep op vrijwilligers en mantelzorgers. Zo kunnen wij samen onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Daarom besteden wij ook veel tijd aan onze vrijwilligers. Door hen op te leiden bijvoorbeeld.

 

Ook u kunt vrijwilliger worden bij Riederborgh. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers. Bekijk onze vrijwilligersvacatures eens. Heeft u een talent dat u (nog) niet terugvindt tussen onze vrijwilligersvacatures? Neem dan contact met ons op via 0180 45 25 00 of vrijwilligers@riederborgh.nl.

 

Stage lopen

Stage lopen bij Riederborgh? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo zijn wij regelmatig op zoek naar stagiaires voor beroepsoriënterende stages (ook wel snuffelstages) in de zorg, bij de huishoudelijke dienst en in de keuken.

 

Maar ook voor beroepsopleidende stages biedt Riederborgh diverse mogelijkheden. Dit geldt voor studenten die een van de volgende beroepsopleidingen volgen:

  • Helpende zorg en welzijn;
  • Verzorgende (IG);
  • SPW 3 of medewerker maatschappelijke zorg 3 volwassenen;
  • SPW 4 of medewerker maatschappelijke zorg 4 volwassenen.

 

Op dit moment zijn er voor de VIG-opleiding helaas geen plaatsen meer beschikbaar. E-mails betreffende stageplaatsen voor VIG-opleidingen zullen niet in behandeling worden genomen.

 

Solliciteren

Heeft u een vacature gevonden die bij u past en voldoet u aan het geschetste profiel zoals in de vacature omschreven? Solliciteer dan direct!

 

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0180 45 25 00 of hrm@riederborgh.nl.

 

Open sollicitaties nemen wij alleen in behandeling met betrekking tot verpleegkundigen niveau 4 en 5.