thuiszorg.JPG

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Leerling Verpleegkundige (MBO 4) (BBL)
Aantal uren per week: 24 uur

 

Wie zijn wij?

Riederborgh is een kleinschalige zorgorganisatie die vanuit protestants-christelijke grondslag diverse vormen van zorg- en dienstverlening verleent aan ouderen in Ridderkerk. Dat doen we met ongeveer 400 collega's en 250 vrijwilligers met enthousiasme en overtuiging voor onze bewoners en klanten.

 

Wij zoeken:

Werken en leren, dat kan bij Riederborgh. Wij zijn per september op zoek naar enthousiaste mensen die bij Riederborgh de BBL-opleiding Verpleegkundige willen gaan volgen. Je maakt deel uit van een van onze teams en gaat een dag naar school. Tijdens de opleiding ben je bezig met het bereiken van een hoger kwalificatieniveau om als zodanig de complexere zorg te kunnen verlenen aan de cliënten. Je gaat werken en leren op verschillende afdelingen en denkt mee in de ontwikkelingen van het team. Je werkt samen met collega’s en andere disciplines. Je speelt voortdurend in op de behoeften, wensen en mogelijkheden van de cliënten, waarbij je de zelfredzaamheid van cliënten stimuleert. Praktijk- en werkbegeleiders ondersteunen je tijdens de opleiding. Hierbij is aandacht voor jouw individuele ontwikkeling tot een hoger niveau. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je taken lopen uiteen van ADL handelingen tot coördinatie van zorg. Je hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van de teamleider.

 

Ga jij de uitdaging aan?

Wij verwachten:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO 3 niveau.
 • Je kunt motiveren waarom je deze opleiding wilt volgen.
 • Je kunt de combinatie werken/leren goed aan. Je bent in staat om overstijgend te denken en te reflecteren.
 • Je kunt daadkrachtig optreden, toont initiatief.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent integer en alert.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen.
 • Je beschikt over creativiteit en geduld.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent bekend met de Protestant Christelijke identiteit en kan tegemoet komen aan de eventuele specifieke zorgvraag van cliënten.
 • Je vindt het geen probleem om te werken in de avonden, weekeinden en feestdagen.

 

Wij bieden:

Riederborgh is een mooie organisatie waar elke medewerker de ruimte en mogelijkheden heeft om tot zijn of haar recht te komen. Daarbij stimuleren we dat medewerkers hun talenten verder ontwikkelen en inzetten. Wij bieden een inspirerende functie en werkomgeving in een bloeiende organisatie en een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Zowel de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. Meer informatie? Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of opmerkingen, dan kun je daarvoor contact opnemen met de afdeling opleidingen van Riederborgh. Dat kan via het telefoonnummer 0180-452500 of per e-mail naar opleidingen@riederborgh.nl.