Oudere en VZ.jpg

Verzorgende I.G.

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Aantal uur per week: in overleg

Dienstbetrekking:      parttime

 

Wij zijn

Riederborgh is een kleinschalige zorgorganisatie die vanuit christelijke oogpunt zorg verleent aan kwetsbare ouderen. Wij bieden zowel intra- als extramuraal alle vormen van zorg aan hoofdzakelijk ouderen. Binnen onze organisatie werken ca. 400 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers met enthousiasme en overtuiging aan een heldere opdracht. Riederborgh is een begrip in Ridderkerk en omgeving. Wij onderscheiden ons door onze unieke zorgvisie, de kwaliteit van onze zorgverlening en de menselijke maat. Binnen Riederborgh komen zowel cliënten als medewerkers tot bloei.

 

Wij zoeken

Riederborgh is voor uitbreiding van de zorg op zoek naar verzorgenden. ln deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en ondersteunen van cliënten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische taken. Je bent in staat sturing geven aan de samenwerking met collega's, familie en mantelzorgers. Verder kun je veranderingen in de zorgvraag tijdig signaleren en daar adequaat op inspelen. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Bij ons werk je zowel dag- , avond- en nachtdiensten, als ook in de weekenden.

 

Wij verwachten

Voor deze functie kom je in aanmerking als je past binnen het geschetste profiel.

Je zoekt de ontmoeting, je bent respectvol en beschikt over de vaardigheden om het verschil te maken in de zorgrelatie.

Je inspireert de cliënt door hem/haar in de kracht te zetten en te ondersteunen in het nemen van de eigen regie. Je bent bekend met de protestants-christelijke identiteit en kan tegemoet komen aan de eventuele specifieke zorgvraag van cliënten.

Je bent deskundig en in het bezit van de juiste kwalificaties en bevoegdheden.

Je bent zelfstandig en verbindend in je handelen.

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

 

Wij bieden

Riederborgh is een mooie organisatíe waar elke medewerker de ruimte en mogelijkheden heeft om tot zijn of haar recht te komen. Daarbij stimuleren we dat medewerkers hun talenten verder ontwikkelen en inzetten. Wij bieden een inspirerende functie en werkomgeving in een bloeiende organisatie. Zowel de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT,

afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Meer informatie?

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of opmerkingen, dan kun je daarvoor contact opnemen met afdeling HRM van Riederborgh. Dat kan via het telefoonnummer (0180) 45 25 00 of email naar hrm@riederborgh.nl.

Geslacht *
*