activiteiten-bg.png

Vrijwillig assisteren bij activiteiten

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Wilt u zinvol bezig zijn? Houdt u van afwisseling? Dan is dit echt iets voor u! 


Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die assisteren bij verschillende activiteiten. De bewoners die interesse hebben voor de activiteit haalt u op. Tijdens de activiteit begeleidt en stimuleert u de bewoners. Na afloop brengt u de bewoners weer thuis. Activiteiten die georganiseerd worden zijn bijvoorbeeld filmmiddag, bloemschikken, bakken, creatieve middag of een koor. 

Dit doet u samen met een enthousiast team van vrijwilligers. Een welzijnsmedewerker is aanwezig (of is in de nabije omgeving) om dit te begeleiden. Wilt u onderdeel uit maken van ons team dan horen wij dit graag!

► Dinsdag en/of donderdag
► 13:30 uur – 16:30 uur
► Iedere week of om de week

 

Lijkt het u leuk maar wilt u zich niet voor een vaste dag binden? We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die we mogen oproepen als er een grote activiteit/evenement is! 

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen via vrijwilligerswerk@riederborgh.nl, bellen naar (0180) 45 25 00.

 

Gegevens van vrijwilligers worden geregistreerd in ons vrijwilligerssysteem. U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast is een onderdeel van de vrijwilligersovereenkomst het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten worden uiteraard vergoed door ons.