Singelkerk nov 2013 (49).JPG

Vrijwilligers weeksluiting voor bewoners van de beschermde woongroepen

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
hrm@riederborgh.nl

Riederborgh is een Protestants Christelijke zorgorganisatie waar mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met dementie wonen. Heeft u hart voor oudere mensen, kunt u samenwerken en houdt u van samen zingen? Dan is wellicht één van de onderstaande vactures iets voor u! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de activiteiten die betrekking hebben met de geestelijke zorg. 

 

Om de twee weken is er van 11.00 tot 11.30 uur een weeksluiting in de Blauwkaaizaal waar bewoners van de beschermde woongroepen naar toe kunnen gaan. Deze dienst wordt op een aanschouwelijke manier gehouden, wat de bewoners helpt om de essentiële zaken van het geloof mee te krijgen en deze mogelijk weer in hun herinnering krijgen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de bewoners willen halen en weer thuis brengen en die om de 2 of 4 weken beschikbaar zijn vanaf 10.30 tot ±12.00 uur. Tijdens de dienst worden er hand- en spandiensten verleend (bijv. het omslaan van de bladzijde van de liturgie). 

 

Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Leni Nugteren of Martin Ligthart (Geestelijk verzorger). Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel. 0180 - 45 25 00 of via de e-mail geestelijkeverzorging@riederborgh.nl