Singelkerk nov 2013 (49).JPG

Vrijwilligers weeksluiting voor bewoners van de beschermde woongroepen

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

De bewoners gaan graag naar de weeksluiting maar hebben hier ondersteuning bij nodig. Bent u degene die deze ondersteuning kunt bieden? 

 

Om de twee weken is er op vrijdag van 10.45 tot 11.15 uur een weeksluiting in de Blauwkaai (grote zaal) waar bewoners van de beschermde woongroepen (dementie) naar toe kunnen gaan. Deze dienst wordt op een laagdrempelige manier ingevuld, wat de bewoner helpt om geloofszaken mogelijk weer in herinnering te krijgen.

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de bewoners willen halen en weer thuis brengen en die om de 2 of 4 weken beschikbaar zijn vanaf 10.15 tot ±11.45 uur. Tijdens de dienst ondersteunt u de bewoners met bijv. het omslaan van de bladzijde van de liturgie. 

 

Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met  Martin Ligthart (Geestelijk verzorger) telefonisch bereikbaar op tel. 0180 - 45 25 00 of via de e-mail geestelijkeverzorging@riederborgh.nl 

 

Gegevens van vrijwilligers worden geregistreerd in ons vrijwilligerssysteem. U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast is een onderdeel van de vrijwilligersovereenkomst het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten worden uiteraard vergoed door ons.