hand op bijbel.jpg

Vrijwilliger(s) weeksluiting vrijdagmiddag

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de activiteiten die betrekking hebben met de geestelijke zorg weeksluiting vrijdagmiddag. 

 

Riederborgh is een Protestants Christelijke zorgorganisatie waar mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met dementie wonen. Elke vrijdagmiddag is er in de Blauwkaai (grote zaal) een weeksluiting voor bewoners en omwonenden uit de aanleunflats. Predikanten uit de diverse kerken van de gemeente Ridderkerk gaan hierin voor. Vrijwilligers halen de bewoners op en begeleiden ze naar de grote zaal. Tijdens de weeksluiting worden er waar nodig ondersteuning geboden. We werken met een vaste groep enthousiaste vrijwilligers. We zoeken nieuwe vrijwilligers die beschikbaar zijn op vrijdag vanaf 14.00 uur tot ±16.15 uur. We maken gebruik van een rooster zodat u kunt aangeven welke vrijdag u beschikbaar bent. 

 

Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Martin Ligthart (Geestelijk verzorger) telefonisch bereikbaar op tel. 0180 - 45 25 00 of via de e-mail geestelijkeverzorging@riederborgh.nl 

 

Gegevens van vrijwilligers worden geregistreerd in ons vrijwilligerssysteem. U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst. Daarnaast is een onderdeel van de vrijwilligersovereenkomst het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten worden uiteraard vergoed door ons.