hand op bijbel.jpg

Vrijwilliger(s) weeksluiting vrijdagmiddag

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
hrm@riederborgh.nl

Riederborgh is een Protestants Christelijke zorgorganisatie waar mensen met lichamelijke beperkingen en mensen met dementie wonen. Heeft u hart voor oudere mensen, kunt us amenwerken en houdt u van samen zingen? Dan is wellicht één van de onderstaande vactures iets voor u! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de activiteiten die betrekking hebben met de geestelijke zorg. 

 

Elke vrijdagmiddag is er in de Blauwkaaizaal (grote zaal Riederborgh) een weeksluiting voor bewoners en omwonenden uit de aanleunflats. Predikanten uit de diverse kerken van de gemeente Ridderkerk gaan hierin voor. Vrijwilligers halen de bewoners op en begeleiden ze naar de grote zaal. Er wordt koffie/thee geschonken en er worden andere hand- en spandiensten verleend (bijv. opzoeken van het lied voor de bewoners). We werken met een vast team volgens een rooster. We zoeken vrijwilligers die om de 2 weken beschikbaar zijn vanaf 14.00 uur tot ±16.15 uur.

 

Heeft u belangstelling, dan kunt u contact opnemen met Leni Nugteren of Martin Ligthart (Geestelijk verzorger). Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel. 0180 - 45 25 00 of via de e-mail geestelijkeverzorging@riederborgh.nl