hero rommelmarkt

Thuiszorg: op z'n Ridderkerks

Hoe kunt u ons bereiken?

 

                                             

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

U wilt thuis blijven wonen, maar heeft daar wel ondersteuning bij nodig. Met thuiszorg van Riederborgh kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) hulp of zorg nodig heeft. Net als alle andere vormen van zorg bieden wij thuiszorg met persoonlijke aandacht en professionaliteit. Bij Riederborgh staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

 

Voorwaarden en kosten thuiszorg 


U kunt bij ons terecht voor:
- Zorg aan huis: thuiszorg in heel Ridderkerk

- Dagbesteding

- Huishoudelijke ondersteuning

 

Voor het verkrijgen van thuiszorg heeft u een indicatie nodig.  

Als u bij Riederborgh thuiszorg afneemt, dan zorgt de wijkverpleegkundige voor de indicatie. De zorg en ondersteuning worden vergoed via de zorgverzekeringswet. 
Ook is het mogelijk zorg te ontvangen vanuit het pgb (persoonsgebonden budget) of in te kopen op particuliere basis. Bij particuliere zorg betaalt u de kosten zelf. 

 

Voor deelname aan de dagbesteding heeft u een WMO-beschikking nodig vanuit uw gemeente.
Voor huishoudelijke ondersteuning in de thuissituatie heeft u eveneens een WMO-beschikking nodig voor begeleiding van uw gemeente.


Ook levert Riederborgh diensten naar keuze (deze zijn niet verplicht). 

Klik hier voor de tarievenlijst van deze diensten. 

 

Afgestemd op uw situatie

 

Thuiszorg is vaak een aanvulling op de hulp die u al krijgt van mantelzorgers, familie of vrienden. De zorg die u van Riederborgh ontvangt is dan ook afgestemd op uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan leefomstandigheden en de thuissituatie. Wij overleggen samen met u welke zorg u nodig heeft. Welke zorg is noodzakelijk, wat is wenselijk en wat is haalbaar? Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de tijden die voor u het meest gunstig zijn om verzorgd of verpleegd te worden. 

 

 

Wilt u meer weten over wat Riederborgh voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0180 45 25 00 of wijkverpleging@riederborgh.nl