hero rommelmarkt

Thuiszorg: op z'n Ridderkerks

Hoe kunt u ons bereiken?

 

Riederborgh
Boksdoornstraat 2
2982 BC Ridderkerk

(0180) 45 25 00
(0180) 45 26 00
info@riederborgh.nl

U wilt thuis blijven wonen, maar heeft daar wel ondersteuning bij nodig. Met thuiszorg van Riederborgh kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) hulp of zorg nodig heeft. Net als alle andere vormen van zorg bieden wij thuiszorg met persoonlijke aandacht en professionaliteit. Op z’n Ridderkerks; met korte lijnen. Bij Riederborgh staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

 

Aanbod thuiszorg

 

Heeft u zorg nodig? Riederborgh staat voor u klaar. Ons aanbod omvat alle vormen van thuiszorg:

 

  • Verpleging en verzorging 
  • Dagverzorging
  • Nachtzorg
  • Zorg op alarmering
  • Huishoudelijke zorg
  • Psychogeriatrische zorg
  • Palliatieve zorg

 

Afgestemd op uw situatie

 

Thuiszorg is vaak een aanvulling op de hulp die u al krijgt van mantelzorgers, familie of vrienden. De zorg die u van Riederborgh ontvangt is dan ook afgestemd op uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan leefomstandigheden en de thuissituatie. Wij overleggen samen met u welke zorg u nodig heeft. Welke zorg is noodzakelijk, wat is wenselijk en wat is haalbaar? Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de tijden die voor u het meest gunstig zijn om verzorgd of verpleegd te worden. 

 

Voorwaarden en kosten thuiszorg

 

De vergoeding van uw zorgkosten is afhankelijk van uw benodigde zorg- of ondersteuningsvraag. Afhankelijk van uw indicatie kan het zijn dat u een eigen bijdrage verschuldigd bent voor zowel de thuiszorg als zorg met verblijf. Dit is een landelijk verplichte regeling die is vastgesteld door het ministerie. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) voert deze regeling uit. Op www.hetcak.nl kunt u berekenen hoeveel de eigen bijdrage ongeveer zal zijn. 

 

 

 

Wilt u meer weten over wat Riederborgh voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0180 45 25 00 of wijkverpleging@riederborgh.nl